28 Haziran 2011 Salı

round 4 for the QF

wimbledon 4. turda bir klasik tekrar işledi.. erkeklerde favoriler kadınlarda sürprizler..

ana tablonun üst kanadında beklediğimiz nadal - murray eşleşmesine doğru gidiyoruz. bu turda tahmin ettiğimiz gibi nadal zorlansa da del potroyu geçti, sürpriz derecede uzamasını ayağındaki problem bağlıyorum. harika bir maçtı, araya eurobasket maçı girse de sonrasında banttan da olsa izlemek keyifti. maçta federervari forehandleri bitirici servisleri başta olmak üzere nadal gerçekten yıllar geçtikçe çimde de oynamayı öğrendiğini kanıtladı, ama hala fileye gelmiyor - o ayrı bir kültür herhalde.. 4. turda beklemediğim(iz) skor herhalde berdchynin 3-0 ile süpürülmesi oldu, bu nadal için en azından Fishin klasman sıralamasındaki yeri itibariyle avantajı görünüyor.4. turu rahat geçen Murray Rakibini yine kolay geçecek ve Nadalın takılmasını bekleyecektir.

ana tablonun alt kanadında djokoviç rahat geçerken, federer youzhny karşısında teklese de rahat kazandı.. beklediğim(iz) gibi Tsonga Ferreri kolay geçti, şimdi Federeri biraz yormaya çalışacak, rallileri uzatabildiği ve hızlı servisleri ile ace'e gidebildiği sürece youzhnynin yaptığını yapabilecek güçte.. Djokovic sanırım Soderlingi eleyen Tomici hafife almayacak ve kısa kesecektir..

bayanlarda ise yaprak dökümü devam ediyor.. en büyük sürpriz fırtına gibi girdiği maçta alabora olan Wozniacki; 6-1 lik setin üzerine 6-7 bir tie break yiyen ve baskı altında yine ipleri koparan THY güzeli 5-7 ile ilk GS şampiyonluğu için artık Amerika Açıkı düşünmeye başladı - öte yandan hala #1 olarak devam edecek..ite kaka giden küçük williams ve hızla ilerleyen venüs williams da artık bir devrin kapandığı sinyallerini verdi; açıkçası venüsü bekliyordum ama serena sürpriz oldu - tecrübesi yeterdi; belki ama kondisyonu ve gücü yetmedi.. Na Liyi eleyerek sükse yapan Lisicki bunun şans olmadığını daha basit rakiplere karşı kanıtladı ve çeyrek finalde serenayı eleyen bartoliye rakip oldu, alman Lisickiyi destekliyorum - ta ki yarı finalde karşısına Maria çıkana kadar.

alt tablonun rahat olduğunu zaten belirtmiştik daha önce, buradan azarenka çıkacaktır.

nadal - murray vs djokovic - federer
maria - azarenka

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder