24 Haziran 2011 Cuma

3. turu geçerken...

3. turlar geçilirken bir update zamanı geldi diyebilirim..

erkeklerde liderler dolu dizgin ilerliyor..

ana tablonun üst kanadında yer alan Nadal zorlandığı ilk sette Mulleri geçip 1-0 öne geçti, yağmura takılan maçı kaldığı yerden bu sefer koparacaktır.. üst kanadın çeyrek eşleşmelerinde nadal (4te del potroyu geçmeli!!!) - berdechy ve murray - monfils karşılaşmalarını bekliyorum.. geçen yılın finalisti berdchyi geçse bile yine son yılların wimbledon gediklisi murray ile karşılacak nadal bu seride zorlanacak ve elenmesi ihtimal dahilinde..

alt tabloda çok rahat ilerleyen federerin öyle ya da böyle çeyrek finale kadar yolu açık diyebilirim.. nalbandian sakatlıklarla yaşlandı son yıllarda, ve direnecek ama en fazla 3-1e gidebilecektir.. çeyrek finalde ise tsonga-ferrer maçından muhtemelen gelecek tsonga ile oynayacaktır.. ferrerin geri çizgi oyunu aslen sert zemin stili olduğu için sağlam bir servis vole - file oyuncusuna yenilmesi işten değil - yine sert zemin oyuncusu olan tsonga servis üstünlüğü ile alır. tsonga rallileri uzatabilirse ve yorabilirse federere rakip olur ve çekişmeli bir maç izleriz.. al tablodaki diğer eşleşmelerde ilk turda eski adamım Hewitte ecel terleri döken söderling djo djo ile karşılaşacak ve buraya kadar diyecektir.. kıssadan hissse ana tablonun altından Djokovic çıkar...

bayanlar yine bildiğimiz gibi.. dengesiz.. Li Na ve Zvoneravanın ikisinin birden hem de favori görülürken 3. turdan veda etmeleri alttakilerin iştahını kabartmıştır..

Ana tablonun üst kısmında ilk çeyrek finalist Wozniacki - bu kadar sürprize prenses de elenmesin di mi... çeyrek finalde rakibi şu ana kadar çok sağlam duran Maria gelir.. o maç da tabi ki izlenir :=) Yine üst tablodaki Ana dördüncü turda tahminim Li Nayı eleyen alman Lisicki ile karşılaşır, bugünkü maçta puanları Li Nanın hatalarından kapan Lisickinin oyun gücü inkar edilemez dengeyi yine rakibi belirlemiş olacak diyorum, çıtlırıldım Ana biraz dik durabilirse çeyrek finale çıkar.. karşısına ise biraz vuruntu yapmasına rağmen kazandıkça rahatlayan serena gelir.. bu inanılmaz dörtlüden kim gitse yazık olacak, çeyrek finallere can dayanmayacak üst kanatta..

Alt tabloda ise 3. turlar oynandı ve üst kanatta karın ağrıtan eşleşmeler varken zvoneravanın elenmesi ile şeker gibi bir ortam var, keyifler yerinde.. Schiavone - Azarenka ve Kvitova - gönül Williams ister ama bir ihtimal Pironkova maçları garanti. Azarenka için finale çıkar derim..

nadal / murray vs federer / djokovic...
azarenka / pironkova vs maria / serena...

oyun set ve maç sizlerin olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder