29 Aralık 2011 Perşembe

NBA Reloaded

NBA de lokavtın sonunda ama en olmadık beklenmedik zamanda bitmesiyle beraber hem 66 maçlık gazozuna bir sezon olmasına sevindik hem de türkiye başta olmak üzere avrupadaki nba patentli oyuncuların dönüşüyle bir burukluk yaşadık.

gazozuna diyorum çünkü çözümsüzlüğün oyuncular aleyhine olduğu net bilinmesine rağmen restler blöfler bu son ana kadar gerildi ve gereksiz süre kaybedildi ve sezon 66 maça kadar düştü; üstelik zaten zor ve sıkışık olan nba takvimi daha da sıkılaştırılarak; bu sezon skor ortalamasının da özellikle savunmaların bu tempoyu kaldıramaması nedeniyle artacağını düşünüyorum; özellikle koş koş at takımlarının hayatı iyice zor :) konferanslar arası maçların bire düşürülmesi doğu batı maçlarını ve rekabetini önemli oranda azaltacak..

bu kısacık transfer döneminin en atraksiyonel olayı lakersın chris paul hamlesi oldu, odomun mavs'a gittiği bir dönemde gasol + bynum ın gözden çıkarıldığı - ki jackson izi üçgen hücumdan vazgeçildiği izlenimidir - bir teklifte stern baba onaylamadı; öte yandan knicks tyson chandler ile kendi çapında bir BIG 3 yarattı.. tüm bu gürültü koparken Süperman Howardda heç istemediği halde Orlandoda kaldı.. ve sonunda CP3 clippersa gitti, bu yıl alley up sayılarında çift hanelere ulaşan maçlar görebiliriz :)

bizimkilere dönersek utah hiç ummadığı bir anda netse şutlandı, D-Wille tekrar kavuşması kontratının son yılını patlatmak için iyi fırsat umarım tekrar sakatlanmaz.. Semihin işi sakat Varejao ona çok vakit vermez, bu kısa sürede Semih ne yapabilir göreceğiz. Chicagoda Semih Noaha ezilmedi geçilmedi ama geçen yıldan pota altında neler yapabileceğini gösterdi; yine az süre alacağını düşünürsek bunu devam ettirmeli şutunu umarım biraz geliştirmiştir.. ikisi de bu sıkı programda rotasyona daha fazla yer bulabilir. Enes - aslanım- gittiğim takımı play offa taşırım diyordu ama bunun o kadar olmayacağını görecektir, uzun süreler almasını beklemiyorum ama süre aldığı sürece önce Ribaund sonra sayı olarak bekleneni verecektir.. ersan mutsuzdu ama ayrılamadı da efeste kalıp bir avrupa şampiyonluğu yaşasa çok güzel olurdu; en kısa sürede bu takımdan kurtulmalı.. zaza - galatasaraya verdiklerin içn teşekkürler; seni arayacağız - umarım başarılı olursun..

i love this game :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder